Dostava do vaših vrata

po cijeloj Hrvatskoj uključujući otoke

Plaćanje do 12 rata

sigurno on-line plaćanje karticama

100% sigurna kupovina

povrat robe bez razloga u roku 14 dana

Velik izbor guma

preko 10 000 raznih artikala u ponudi

Plaćanje

Način plaćanja

KARTICE

Sigurno ON-LINE plaćanje putem WSpay sustava autorizacije (napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.)

Visa PremiumVisaMasterCardVerified By DinersMaestroMasterCard® SecureCode™Verified By VisaSafe Shop

POUZEĆEM (GOTOVINA)

Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja robe (prilikom dostave ili prilikom preuzimanja robe u jednom od naših centara). Naplata naručene robe pouzećem iznosi 20 HRK i vidljiva je kod narudžbe.

VIRMAN/OPĆA UPLATNICA (GOTOVINA)

Plaćanje putem internet bankarstva ili uplatnicom.

Robu šaljemo nakon što zaprimimo uplatu na naš račun.

ERSTE BANKA

IBAN: HR0324020061100066498

ZAGREBAČKA BANKA 

IBAN: HR1723600001101501606

PRIVREDNA BANKA

IBAN: HR0423400091110722616

UNOS I PRIJENOS OSOBNIH PODATAKA

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

SIGURNOST PLAĆANJA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WsPay servisa, te obratno. WsPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Webteh Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećojtečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.

Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web internetskoj stranici.